Inaktivera och aktivera Automatisk LiveUpdate

Du kan konfigurera så att LiveUpdate söker efter definitionsuppdateringar och produktuppdateringar automatiskt enligt ett schema när Automatisk LiveUpdate är aktiverat. Du kan även köra LiveUpdate manuellt när Automatisk LiveUpdate är aktivt. Men du måste köra LiveUpdate manuellt för att hämta uppdateringar om du har inaktiverat Automatisk LiveUpdate.

Du hittar alternativet Automatisk LiveUpdate om du klickar på Inställningar > Antivirus > Skydd mot spionprogram och Uppdateringar i huvudfönstret i Norton 360 Online. Du kan inaktivera eller aktivera alternativet Automatisk LiveUpdate via Snabbkontroller i fönstret Inställningar.

Om du är ansluten till Internet laddas produkt- och definitionsuppdateringar ned en gång i timmen om funktionen Automatisk Liveupdate är på. Om du har en ISDN-router (Integrated Services Digital Network) som är inställd på att automatiskt ansluta till din Internetleverantör kan det medföra kostnader vid varje tillfälle. Om du inte vill ha det så här kan du avaktivera den automatiska anslutningen på ISDN-routern eller stänga av Automatisk LiveUpdate -funktionen.

Så här aktiverar du Automatisk LiveUpdate från Snabbkontroller

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Markera Automatisk LiveUpdate i fönstret Inställningar som finns i Snabbkontroller.

Så här inaktiverar du Automatisk LiveUpdate från Snabbkontroller

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Avmarkera Automatisk LiveUpdate i fönstret Inställningar som finns i Snabbkontroller.

3. Välj hur länge du vill stänga av Automatisk LiveUpdate i listrutan Välj varaktighet och klicka sedan på OK.

Information om LiveUpdate

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1061736_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 17/10/2011