Inaktivera fjärrövervakning

När du inaktiverar Fjärrövervakning fjärrövervakas inte längre datorer som är anslutna till nätverket.

Du kan inaktivera fjärrövervakning för följande:

• Alla datorer du fjärrövervakar

• En enskild dator som du fjärrövervakar

Du kan inaktivera fjärrövervakning bara om du har slutfört installationsprocessen för fjärrövervakning.

Inaktivera fjärrövervakning för alla datorer

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Mitt nätverk i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera i raden Karta över nätverkssäkerhet.

4. Klicka på Inaktivera till vänster i fönstret Karta över nätverkssäkerhet under Fjärrövervakning.

5. Klicka på Ja i bekräftelserutan.

Inaktivera fjärrövervakning för en enskild dator

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Mitt nätverk i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera i raden Karta över nätverkssäkerhet.

4. I nätverkskartan i fönstret Karta över nätverkssäkerhet klickar du på den dator för vilken du vill inaktivera fjärrövervakning.

5. Klicka på Inaktivera bredvid Fjärrövervakning i området med enhetsinformation.

6. Klicka på Ja i bekräftelserutan.

Installera fjärrövervakning

Ta bort enheter från Karta över nätverkssäkerhet

Visa enhetsdetaljer

Om kartan över nätverkssäkerhet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v10335262_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/03/2011