Inaktivt Norton-skydd

När prenumerationen på Norton 360 Online löper ut så inaktiveras Norton Safe Web och skyddet mot nätfiske upphör automatiskt. Du är alltså inte längre skyddad från nätfiske eller andra Internethot. Produkten måste vara aktiverad för skyddet mot nätfiske och Norton Safe Web ska fungera och skydda dig mot skadliga program och andra Internethot.

Om du inte har aktiverat produkten kan du göra det genom att välja alternativet Åtgärda i popup-fönstret Norton webbsäkerhet. Om du vill aktivera produkten vid ett senare tillfälle kan du använda alternativet Åtgärda senare.

Produktens status visas i menyn Identity Safe. Om din produkt exempelvis är inaktiverad så visas detta i menyn Identity Safe.

Om du klickar på länken Mer information kommer du till Symantecs hemsida. Där finns information om olika funktioner och produkter från Symantec.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v10328484_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 30/09/2011