Ändra land eller region

Formulärifyllning på nätet är språkspecifik. Beroende på region visas ett standardvärde i fältet Land/Region. Du bör ändra din region och skapa ett nytt kort innan du fyller i formulär på en webbplats som använder en annan region.

Du kan ändra landet eller regionen på dina sparade Identity Safe-kort. Du kan använda alternativet Redigera kort i fönstret Redigera identitetskort för att ändra land eller område för ett visst kort.

Om Webbsökningsalternativ

Om Redigera kort

Redigera, ta bort eller duplicera kort