Om att exportera och importera Identity Safe-uppgifter

Du kan exportera uppgifterna i Identity Safe av säkerhetsskäl, eller om du vill återställa data eller överföra dina Identity Safe-uppgifter till en annan dator. Säkerhetskopiorna sparas som dat-filer.

Du kan skydda de säkerhetskopierade filerna med ett lösenord. Symantec rekommenderar att du använder ett lösenord för att hålla dina Identity Safe-data mer säkra. Lösenordet för säkerhetskopiorna behöver inte vara samma som det för Identity Safe. Du måste ange ditt lösenord när du återställer Identity Safe-data som säkerhetskopierats tidigare.

Du kan importera Identity Safe-uppgifter från en säkerhetskopierad fil. Du kan även importera Identity Safe-uppgifter från en flyttbar profil.

När du importerar Identity Safe-uppgifter har du följande alternativ:

• Du kan spara de importerade uppgifterna i det valv som du är inloggad i för tillfället och ändå behålla de uppgifter som redan finns i valvet.

• Du kan ersätta de Identity Safe-uppgifter som finns i det valv som du är inloggad i för tillfället med de uppgifter som du importerar.

Du kan även ta bort uppgifterna efter att de har importerats.

Exportera Identity Safe-data

Importera Identity Safe-data

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v10327252_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 29/08/2011