Konfiguration av fjärrövervakning

Använd dialogrutan Installation av fjärrövervakning för att konfigurera fjärrövervakning av datorer som är anslutna till nätverket.

Kontrollera att de datorer du vill fjärrövervaka har en version av en Norton-produkt som stöder detta.

Norton 360 Online kräver en lösenordsnyckel för att konfigurera fjärrövervakning. Du måste dela en identisk lösenordsnyckel för varje dator du vill fjärrövervaka. Lösenordsnyckeln måste innehålla mellan 6 och 20 tecken. Lösenorden är inte skiftlägeskänsliga.

Norton 360 Online söker efter datorer i nätverket.

Använd följande alternativ för att konfigurera så att Norton 360 Online söker efter datorer som är anslutna till nätverket:

Datorupptäckt alltid på

Här kan du alltid söka efter datorer som är anslutna till nätverket.

Om du t.ex. ansluter en ny dator till hemmanätverket och anger det identiska lösenordet, identifierar Norton 360 Online automatiskt datorn för fjärrövervakning.

Datorupptäckt på enbart när Karta över nätverkssäkerhet visas

Du kan endast identifiera de datorer som är anslutna till nätverket när fönstret Karta över nätverkssäkerhet är öppet.

Om du t.ex. vill identifiera en ny dator för fjärrövervakning kan du ange lösenordsnyckel när fönstret Karta över nätverkssäkerhet är öppet.

Om kartan över nätverkssäkerhet

Installera fjärrövervakning

Inaktivera fjärrövervakning

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v10306892_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 10/02/2011