Övervakning vid programstart

Med övervakning vid programstart försäkrar du dig om att trojaner eller andra skadliga program inte kan starta och ändra säkra program utan din vetskap. När övervakning vid programstart är aktiv blir du meddelad så snart som ett okänt program kör igång ett annat program. Du kan tillåta eller blockera åtkomst till Internet för det okända programmet.

En del program som finns i listan för Övervakning av programstart startar andra program med Internetåtkomst.

Du kanske kör ett program för första gången. Programmet kanske startar något annat program som kan ansluta till Internet. I fönstret Övervakning av programstart visas en lista över program som har startat andra program.

Klicka på ett program i listan för att se mer information om det.

Följande tabell visar programdetaljerna:

Fullständig sökväg

Visar programmets plats

Beskrivning

Visar en kort beskrivning av programmet

Version

Visar programmets version

Digital signatur

Visar digital signaturautentisering för programmet

Företagsnamn

Visar namnet på företaget som programmet tillhör

Du kan klicka på alternativet Ta bort om du vill ta bort valt program från listan eller alternativet Ta bort alla om du vill ta bort alla program från listan.

Om Avancerade inställningar för smart brandvägg

Om Programregler

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1028834_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 15/02/2011