Övervakning av programkomponent

Med Övervakning av programkomponent kan du i stor utsträckning skydda dig mot att trojaner och andra skadliga program bifogas ett säkert program och därmed undgår upptäckt. När funktionen Övervakning av programkomponent är aktiv blir du meddelad så snart som ett program använder en misstänkt komponent för att få tillgång till Internet. Sedan kan du tillåta eller blockera åtkomst för den här komponenten.

Alla program på datorn använder komponenterna i dialogrutan Övervakning av programkomponent för att ansluta till Internet.

Klicka på en komponent om du vill veta mer om den.

Följande tabell visar komponentdetaljerna:

Fullständig sökväg

Visar komponentens plats

Beskrivning

Visar en kort beskrivning av komponenten

Version

Visar komponentversion

Digital signatur

Visar digital signaturautentisering för komponenten

Företagsnamn

Visar namnet på företaget som komponenten tillhör

Du kan klicka på alternativet Ta bort om du vill ta bort valt program från listan eller alternativet Ta bort alla om du vill ta bort alla program från listan.

Om Avancerade inställningar för smart brandvägg

Om Programregler

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1028830_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 15/02/2011