Ta bort en brandväggsregel

Du kan ta bort vissa brandväggsregler om det behövs. Vissa av de standardinställda trafikreglerna i listan kan dock inte ändras. Du kan endast se inställningarna för dessa regler. Klicka i så fall på Visa.

Ta inte bort en standardinställd brandväggsregel om du inte är en van användare. Om man tar bort en standardinställd brandväggsregel kan det påverka brandväggens funktion och minska datorns säkerhet.

Ta bort en regel

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Brandvägg under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Välj vilken regel som ska tas bort i fönstret Trafikregler.

4. Klicka på Ta bort.

5. Klicka på Ja i dialogrutan Bekräftelse.

Så här gör du för att ta bort en Programregel

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Brandvägg i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Markera programmet som innehåller den regel du vill ta bort i kolumnen Program i fliken Programregler.

4. Klicka på Ändra.

När du klickar på Ta bort tas alla programregler för det programmet bort.

5. Välj den regel som ska tas bort i fönstret Regler.

6. Klicka på Ta bort.

7. Klicka på Ja i dialogrutan Bekräftelse.

8. Klicka på OK.

Ändra regler för nätverkstrafik och programregler

Tillfälligt inaktivera en regel för nätverkstrafik

Ändra ordningsföljd för brandväggsregler

Programborttagning

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1028261_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 23/04/2011