Tillfälligt inaktivera en regel för nätverkstrafik

Du kan tillfälligt stänga av en allmän regel om du vill tillåta åtkomst för en specifik dator eller ett program. Du måste komma ihåg att aktivera regeln igen när du är färdig med programmet eller datorn som krävde ändringen.

Vissa av standardreglerna för brandväggen som finns i listan kan inte avaktiveras. Du kan endast se inställningarna för dessa regler. Klicka i så fall på Visa.

Så här gör du för att tillfälligt avaktivera en regel för nätverkstrafik

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Brandvägg under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Avmarkera rutan bredvid den regel du vill stänga av på fliken Regler för nätverkstrafik.

4. Klicka på Verkställ.

Om regler för nätverkstrafik

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1028253_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 24/08/2011