Ändra regler för nätverkstrafik och programregler

Du kan ändra en befintlig brandväggsregel om den inte fungerar som du vill. Du kan använda alternativet Ändra för att ändra inställningarna för en befintlig brandväggsregel. När du ändrar en regel använder brandväggen de nya kriterierna för den ändrade regeln för att styra nätverkstrafiken.

Vissa av standardreglerna är skrivskyddade och kan inte ändras. Du kan dock se inställningarna för dessa regler genom att klicka på Visa.

Ändra en regel för nätverkstrafik

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Brandvägg under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Välj den regel som ska ändras på fliken Regler för nätverkstrafik.

4. Klicka på Ändra.

5. Följ anvisningarna i fönstret Ändra regel för att ändra regelinställningarna.

6. Klicka på OK när du har ändrat regeln.

Gör så här för att ändra en programregel

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Brandvägg i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Välj den regel som ska ändras på fliken Programregler.

4. Klicka på Ändra.

Du kan även ändra programmets åtkomstnivå genom att välja ett alternativ i listrutan Åtkomst. Den smarta brandväggen skapar en motsvarande regel (eller ändrar på en regel) för programmet.

5. Välj den regel som ska ändras i fönstret Regler.

6. Klicka på Ändra.

7. Följ anvisningarna i fönstret Ändra regel för att ändra regelinställningarna.

8. Klicka på OK när du har ändrat regeln.

9. Klicka på OK i fönstret Regler.

Lägga till regler för nätverkstrafik och programregler

Använda guiden Lägg till regel

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1028220_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/10/2011