Lägga till regler för nätverkstrafik och programregler

Brandväggens inställningar skapar automatiskt de flesta brandväggsregler du behöver. Du kan lägga till egna regler om det behövs.

Endast erfarna användare bör skapa egna regler för brandväggen.

Du kan lägga till följande typer av brandväggsregler:

• Regler för nätverkstrafik

• Programregler

Lägga till en regel för nätverkstrafik

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Brandvägg under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Lägg till på fliken Regler för nätverkstrafik.

4. Följ anvisningarna i guiden Lägg till regel.

Så här gör du för att lägga till en Programregel

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Brandvägg i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Markera programmet som du vill lägga till en regel för i kolumnen Program på fliken Programregler.

4. Klicka på Ändra.

Du kan även ändra programmets åtkomstnivå genom att välja ett alternativ i listrutan Åtkomst. Den smarta brandväggen skapar en motsvarande regel (eller ändrar på en regel) för programmet.

5. Klicka på Lägg till i fönstret Regler.

6. Följ anvisningarna i guiden Lägg till regel.

7. Klicka på OK i fönstret Regler.

Ändra ordningsföljd för brandväggsregler

Tillfälligt inaktivera en regel för nätverkstrafik

Ta bort en brandväggsregel

Lägga till ett program i brandväggsinställningarna

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1028140_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 24/08/2011