Anpassa ett program

När du har använt Norton 360 Online en längre tid kan du behöva ändra inställningarna för åtkomst för vissa program.

Så här gör du för att anpassa ett program:

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Brandvägg i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Markera programmet du vill ändra i kolumnen Program på fliken Programregler.

4. I listrutan bredvid programmet du vill ändra, väljer du vilken åtkomstnivå programmet ska ha. Du har följande alternativ:

Tillåt

Tillåt alla anslutningsförsök av programmet.

Blockera

Neka alla anslutningsförsök av programmet.

Anpassat

Skapa reglerna som styr hur programmet ansluter till Internet.

Alternativet Auto tilldelas automatiskt till program när Automatisk programkontroll har aktiverats.

5. Klicka på Verkställ.

Om Programregler

Lägga till ett program i brandväggsinställningarna

Programborttagning

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1028123_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 24/08/2011