Om brandväggsreglernas bearbetningsordning

Den smarta brandväggen behandlar reglerna för nätverkstrafik före programreglerna. Anta att det finns en programregel som tillåter att Internet Explorer ansluter till Internet genom port 80 med TCP-protokollet, och en trafikregel som blockerar TCP-kommunikation genom port 80 för alla program. Internet Explorer får inte åtkomst till Internet eftersom trafikregler går före programregler i Norton 360 Online.

Du kan till exempel ha en programregel som blockerar programmet Symantec pcAnywhere från att användas på någon annan dator. Sedan lägger du till en regel för det programmet som tillåter att det används på en viss dator. Du flyttar sedan den nya regeln före den ursprungliga regeln i listan med programregler. Norton 360 Online bearbetar den nya regeln först och tillåter dig att använda Symantec pcAnywhere på den angivna datorn. Den behandlar sedan den ursprungliga regeln och förhindrar att den används på någon annan dator.

Om brandväggsregler

Om regler för nätverkstrafik

Om Programregler

Lägga till regler för nätverkstrafik och programregler

Ändra regler för nätverkstrafik och programregler

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1028031_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 30/09/2011