Aktiveringen startar Norton-tjänsten

Om din Internetleverantör erbjuder Norton-programvaran som en tjänst, initieras den av aktiveringen.

Du kan aktivera Norton-tjänsten efter att du installerat produkten. Det kan hända att du måste ange en PIN-kod som du får av din leverantör.

Aktiveringsstegen kan variera beroende på Internetleverantör.

Om du inte är ansluten till Internet kan du aktivera tjänsten vid ett senare tillfälle. Du kan använda alternativet Aktivera nu i huvudfönstret. Ibland kan också varningsmeddelanden visas där du ombeds att aktivera produkten.

Aktiveringen tar bara några minuter. Du måste dock vara ansluten till Internet för att kunna aktivera tjänsten.

Om du inte aktiverar tjänsten vid installationen, får du en påminnelse med jämna mellanrum tills du aktiverar tjänsten. Produkten slutar att skydda dig om du inte aktiverar den inom den tidsperiod som anges i varningstexten.

Aktivera Norton-tjänsten

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1027408_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 04/04/2011