Aktivera Norton-tjänsten

Vid tjänsteaktiveringen initieras den fortlöpande tjänsten. Om du inte redan aktiverat tjänsten, visas ett aktiveringsmeddelande regelbundet tills aktiveringsprocessen slutförts. Du kan aktivera tjänsten direkt när påminnelsen visas. Alternativt kan du använda länken Aktivering i listrutan i Support i huvudfönstret. Datorn måste vara ansluten till Internet innan du fortsätter. Du kanske behöver skriva in PIN-kod som din Internetleverantör gett dig. Aktiveringsstegen kan variera beroende på Internetleverantör. Det går att aktivera tjänsten även från konton som inte är administratörskonton. Aktiveringen tar bara några minuter.

Aktivera tjänsten

1. Gör något av följande:

• Klicka på Aktivera nu i huvudfönstret i Norton 360 Online.

• Klicka på Aktivering i listrutan Support i huvudfönstret i Norton 360 Online.

• Välj Aktivera nu i varningsmeddelandet Aktivering krävs, och sedan på OK.

2. Fönstret Programtjänst visas. I fönstret finns följande alternativ:

• Aktivera nu

Följ anvisningarna på skärmen. Du kan uppmanas att ange PIN-numret för aktivering som du fått av Internetleverantören.

• Aktivera senare

Med det här alternativet kan du aktivera tjänsten senare.

Aktiveringen startar Norton-tjänsten

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v1027364_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 04/04/2011