Nortons övningsfilmer

Välkommen till Nortons övningsfilmer I dessa videosjälvstudier får du lära dig att använda Norton-produkterna.

Läs om hur du laddar ner och installerar Norton-produkten som du köpte online eller hos en återförsäljare, eller fick av din tjänsteleverantör. Om du har problem med att installera eller öppna Norton-produkten, kan du läsa om hur du åtgärdar dessa problem med Norton Removal and Reinstall Tool eller Norton Bootable Recovery Tool. Läs om hur du överför licenser till en annan enhet eller uppgraderar Norton-produkten.

Läs om hur du söker efter och tar bort säkerhetshot, laddar ner de senaste uppdateringarna och virusdefinitionerna, och om vår Norton Protection Promise-tjänst.

Läs om hur du uppdaterar kreditkortsuppgifter och faktureringsinformation som är kopplade till Norton-kontot.

Läs om hur du kör en Norton Power Eraser-sökning med Norton Security och ta bort hot från din dator.

Läs om hur du manuellt förnyar din aktuella Norton-prenumeration, köper en ny prenumeration, eller hur du inaktiverar Nortons automatiska förnyelsetjänst.

Läs om säkerhetskopiering på internet och hur du aktiverar det. Du kan använda videor i det här avsnittet för att läsa om hur du skapar en säkerhetskopia, kör en säkerhetskopiering, återställer data och köper ytterligare lagringsutrymme om ditt allokerade internetlagringsutrymme blir fullt.

Läs om Norton Password Manager och hur du skapar och hanterar ett valv. Du kan även läsa om hur du importerar och exporterar valvdata och tar bort valv permanent.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v102698236
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 18/07/2019