Norton LiveUpdate

LiveUpdate hämtar de senaste definitions- och programuppdateringarna för den Symantec-produkt som du installerade på datorn. Dessa uppdateringar skyddar datorn mot nyupptäckta hot.

Med hjälp av befintliga Internetanslutningar ansluter LiveUpdate till Symantecs server, kontrollerar om det finns uppdateringar och laddar ner och installerar dem automatiskt.

Kom ihåg att köra LiveUpdate regelbundet. När tyst läge aktiveras i Norton 360 Online körs inte LiveUpdate och de senaste uppdateringarna hämtas inte.

I kolumnen Status visas status för LiveUpdate-aktiviteter. Med alternativet Avbryt kan du avbryta en LiveUpdate-session. Klicka på OK efter att LiveUpdate har letat efter, laddat ner och installerat uppdateringarna, så stängs fönstret. Klicka på Visa översikt om du vill se en översikt över uppdateringarna som installerats på datorn.

Om du klickar på länken Sekretesspolicy längst ner i fönstret kan du läsa mer om hur LiveUpdate fungerar och hur data samlas in.

Sök manuellt efter uppdateringar

Inaktivera och aktivera Automatisk LiveUpdate

Information om LiveUpdate

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v10179777_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 07/11/2011