Meddelande: "Du har säkerhetskopierat filer online med din aktuella Norton-produkt..." när jag installerar en Norton-produkt

Din aktuella Norton-produkt har en funktion för Säker Internetlagring som du kan använda för att säkerhetskopiera dina filer online till en Symantec-sever. Den Norton-produkt som du försöker installera avinstallerar din aktuella Norton-produkt och du kommer att förlora åtkomsten till Säker Internetlagring. Innan du avinstallerar din aktuella Norton-produkt ska du kontrollera att du kan återställa alla de filer du har säkerhetskopierat. Mer information finns i Återställa dina filer som säkerhetskopierades med Norton 360.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20101015132253EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 04/02/2011