Meddelandet: "Även om du avinstallerar en Norton-produkt avslutas inte den automatiska förnyelsen av prenumerationen..." när jag avinstallerar Norton-produkten

Prenumerationen på din Norton-produkt avslutas inte även om du avinstallerar den på din dator. Om du vill fortsätta att använda din prenumeration bör du installera om Norton-produkten så snart som möjligt.

Om du har registrerat dig för Nortons automatiska förnyelsetjänst och inte vill installera om Norton-produkten avslutar du Nortons automatiska förnyelsetjänst. Mer information finns i Vill du inaktivera Nortons automatiska förnyelsetjänst?.

Du debiteras för prenumerationen tills du annullerar den där du registrerade Nortons automatiska förnyelsetjänst.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20101012193736EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 19/09/2016