Norton Familys kompatibilitet med andra program för föräldrakontroll

Du avråds från att ha flera program för föräldrakontroll installerade på datorn samtidigt. Norton Family fungerar inte med andra program för föräldrakontroll. Norton Family kanske inte körs eller övervakar internetaktiviteter när andra program för föräldrakontroll är installerade. Problemen beror främst på att flera program för föräldrakontroll försöker filtrera internettrafiken. Vi rekommenderar att du avinstallerar produkter för föräldrakontroll som inte kommer från Symantec.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20101005175857EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 30/06/2014