Norton Familys kompatibilitet med F-Secure Internet Security

Norton Family-klienten är inte kompatibel med F-Secure Internet Security. Norton Family fungerar med många andra säkerhetsprodukter, men med vissa produkter fungerar det inte korrekt. Problemen beror främst på hur produkterna filtrerar trafik på internet.

Men om du stänger av funktionen för föräldrakontroll i F-Secure Internet Security kan Norton Family aktivt övervaka trafiken på internet.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20100927121250EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windos 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 24/03/2013