Fel: "Du försöker installera en version..." när du installerar Norton AntiVirus

Det här felet inträffar när du försöker installera en tidigare version av Norton AntiVirus på datorn. Avbryt installationen och fortsätt att använda den senaste Norton AntiVirus-produkten som du installerade på datorn.

Om du vill installera en äldre produktversion måste du avinstallera den befintliga versionen av Norton AntiVirus och sedan installera den äldre versionen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20100920161220EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 24/08/2017