Åtgärda felaktigt antal prenumerationsdagar som visas i Norton

Det kan finnas flera orsaker till att Norton-produkten visar ett felaktigt antal prenumerationsdagar. Några av de vanligaste scenarierna är att den köpta produkten inte installerades på enheten eller att den inte aktiverades.

För Kina, Hongkong, Japan, Korea och Taiwan: Prenumerationen börjar från dagen för du betalar om du köper från en onlinebutik.

Om du inte har köpt en förnyelse eller en uppgradering från meddelandet om giltighetstid upphör läggs inte dagarna från den gamla prenumerationen till i den nya prenumerationen. Till exempel: när Norton-skyddet ska förnyas och om du köper en ny produkt från en återförsäljare eller en onlinebutik läggs inte dagarna från den gamla prenumerationen till i den nya prenumerationen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20100920013943EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 26/11/2020