Tecken på att datorn kan vara smittad

I de flesta Norton-erbjudanden medföljer förmånen Norton Virus Protection Promise. Med denna får du kontakt med Norton-experter som hjälper dig att undersöka och ta bort de virus som kan dyka upp under prenumerationsperioden. I enlighet med villkoren, om Symantec mot förmodan inte kan ta bort alla virus från din enhet, är du berättigad till en återbetalning av Norton-prenumerationen eller Norton-paketet (om tillämpligt).

Om du inte är berättigad till Norton Virus Protection Promise vill vi att du berättar mer om de problem du har med datorn, eller varför du tror att datorn är smittad.

Välj det alternativ som bäst beskriver problemet:

Använder du offentligt Wi-Fi-nätverk?

Offentliga Wi-Fi-nätverk med fri åtkomst till internet finns på flygplatser, kaféer, köpcenter och restauranger. Även om offentligt Wi-Fi är bekvämt, finns det risker med att använda dessa nätverk.

Skydda och dölj din information från snokande ögon med ett virtuellt privat nätverk (VPN), som Norton Secure VPN.

Lär dig mer Titta på videon

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20100816020421EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 14/11/2018