Fel: "E-postfel: 550..."

Det här meddelandet indikerar att en e-postserver avvisade det e-postmeddelande som du skickade från datorn.

Om du ser meddelandet även när du inte skickar e-post kan datorn ha blivit smittad. Ring eller chatta med våra agenter för tjänsten Borttagning av virus och spionprogram för att få mer information.

Om du endast får det här meddelandet när du skickar e-post kan det betyda följande:

• E-postinställningarna på din dator är felaktiga.

• Anslutningen mellan datorn och internetleverantören bröts innan hela e-postmeddelandet skickades. Det betyder inte att det är fel på ditt Norton-program.

Kontakta Internetleverantören för att få hjälp med att korrigera inställningarna.

E-postskydd ingår i din Norton-produkt. E-postskydd är ett extra skyddslager som söker igenom inkommande och utgående e-post. För att göra detta, är e-postskyddet placerat mellan ditt e-postprogram och internetleverantören. Om internetleverantören omedelbart avvisar ett utgående e-postmeddelande är det Norton som levererar meddelandet. Men meddelandet kommer egentligen från internetleverantören.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20100811171953EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 05/09/2017