Jag kan inte komma in på en viss webbplats, men det går att ansluta till Internet efter att Norton Internet Security 2011 installerats

STEG 1

Uppdatera virusdefinitionerna

1. Gå till sidan med uppdateringar för att ladda ned nya virusdefinitioner.

LADDA NED DEFINITIONER

2. Gör något av följande (beroende på vilket operativsystem du har):

• Windows 7, Vista eller XP 32-bitars: Klicka på den första filen i listan under Filnamn. Filnamnet börjar med årtalet och slutar med v5i32.exe. exempelvis 20070828-017-v5i32.exe.

• Windows 7 eller Vista 64-bitars: Gå till avsnittet för 64-bitarsplattformen och klicka på den första filen i listan under Filnamn. Filnamnet börjar med årtalet och slutar med v5i64.exe. exempelvis 20090922-017-v5i64.exe.

3. Spara filen på skrivbordet i Windows.

4. Dubbelklicka på filen du sparade på skrivbordet.

STEG 2

Kör en fullständig systemsökning

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Sök igenom nu i fältet Datorskydd.

3. Klicka på Fullständig systemsökning i fältet Datorsökning.

4. Klicka på Slutför när sökningen är klar.

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20100806173531EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 09/02/2011