Funktioner i Norton ConnectSafe

Vad är Norton ConnectSafe?

• Norton ConnectSafe är en molnbaserad tjänst som är utformad för snabbare och säkrare tillgång till webbplatser för alla enheter med webbläsare. Det ger en grundläggande säkerhet för dessa enheter så att användaren kan surfa på nätet utan att vara orolig.

Hur fungerar Norton ConnectSafe?

• DNS (Domain Name Service) liknar en telefonbok. Varje gång en dator besöker en webbplats måste den skaffa IP-adressen för webbplatsen, eftersom datorer enbart ansluter till IP-adresser. När Norton ConnectSafe används levereras IP-adresserna snabbt. Den gör även en snabb kontroll av webbplatsen för att säkerställa att den inte är skadlig. Om den är det skyddas användarna från webbplatsen och får detaljerad information från Norton Safe Web-databasen om varför den är skadlig. Norton ConnectSafe kan samla in data om användares internetaktiviteter för att öka surfhastigheten och förbättra säkerheten - däremot sparas ingen information som identifierar dig som person.

Norton ConnectSafe uppdateras med Norton Safe Web-data var femte minut. Den här nya säkerhetsinformationen sprids genom nätverket mellan var tionde och var femtonde minut. Norton Safe Web innehåller information om miljontals webbplatser och förfrågas miljarder gånger varje dag.

Norton ConnectSafe ger grundläggande säkerhet på DNS-nivå. Den utgör ingen ersättning för en fullständig, klientbaserad säkerhetslösning på en dator.

Huvudfunktioner och fördelar

• Blockerar nätfiske och skadligt innehåll

Skyddar mot nätfiske och webbplatser med skadlig programvara automatiskt och blockerar innehåll från 30 kategorier med förmågan att alltid tillåta vissa webbplatser. Servrar med skärpt säkerhet skyddar Norton ConnectSafe från DNS-baserade attacker.

• Snabb webbsurfning

Snabbt DNS-svar innebär att sidor läses in snabbare. Presterar bättre än de flesta DNS-standardleverantörer.

• Lägger till säkerhet på webben

Grundläggande säkerhet blockerar åtkomst till problematiska webbplatser på DNS-nivå.

• Ingen programvaruinstallation

Inget behov av någon programvara på användarens enhet med den här molnbaserade tjänsten.

Support

• Support för Norton ConnectSafe lämnas endast via Norton Community-forumen. Du kan lägga in dina problem eller frågor på Norton Community-forum

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20100728165310EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x
Senast ändrat: 05/03/2013