Återbetalning för Norton-produkter

Norton-produkter (inklusive prenumerationer och automatiska förnyelser) kan återbetalas inom 60 dagar från inköpsdatumet. Leverans- och hanteringskostnader återbetalas ej, med undantag för vissa länder där återbetalning sker. Samtliga undantag anges i vår returpolicy.

Besök hemsidan för Norton-support innan du begär en återbetalning för hjälp med vanliga frågor och problem.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20100512172507EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 05/03/2018