Inaktivera automatisk förnyelse när du slutar använda Norton

Om du inte längre använder en Norton-produkt som för närvarande omfattas av Nortons automatiska förnyelsetjänst kan du inaktivera förnyelsetjänsten för produkten från ditt Norton-konto.

Om du vill fortsätta använda den Norton-produkt som för närvarande omfattas av Nortons automatiska förnyelsetjänst kan du hoppa över anvisningarna för att inaktivera förnyelsetjänsten och Ladda ner Norton-produkten.

Om du vill ha en återbetalning av avgiften för Nortons automatiska förnyelsetjänst läser du Begära återbetalning för Nortons automatiska förnyelsetjänst.

Inaktivera Nortons automatiska förnyelsetjänst

1. Logga in på Norton.

2. Dra reglaget till Av på sidan Prenumerationer intill den aktiva Norton-produkten som du vill inaktivera automatisk förnyelse för.

3. När du får ett meddelande klickar du på Stäng av.

Ladda ner Norton-produkten

1. Logga in på Norton.

Om du behöver hjälp med att återställa ditt lösenord för kontot kan du läsa Återställa lösenordet till ditt Norton-konto

2. Välj produkten du vill ladda ner på sidan Prenumerationer.

3. Klicka på Ladda ner.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner i fönstret Installation av Norton.

Följ anvisningarna som visas för att köra eller spara nedladdningsfilen. Dessa kan variera beroende på din webbläsare. Om du sparar filen måste du sedan, när nedladdningen är klar, gå till den plats du sparade filen på och dubbelklicka på filen.

När nedladdningsprogrammet körs, laddas din produkt ner, installeras och aktiveras automatiskt. Din enhet visar aktuell skyddsstatus och ytterligare program kan installeras från ditt Norton-konto.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20100503223000EN_EndUserProfile_sv_se
Senast ändrat: 19/04/2018