Uppdatera virusdefinitioner med Intelligent Updater

Hämta och kör Intelligent Updater

1. Gå till nedladdningssidan för Intelligent Updater.

2. Gör något av följande (beroende på vilken version av Windows du har):

• Windows 8, 7, Vista eller XP, 32-bitars: Klicka på den första filen i listan under Filnamn. Filnamnet börjar med årtalet och slutar med v5i32.exe. exempelvis 20070828-017-v5i32.exe.

• Windows 8, 7 eller Vista, 64-bitars: Gå till avsnittet för 64-bitarsplattformen och klicka på den första filen i listan under Filnamn. Filnamnet börjar med årtalet och slutar med v5i64.exe. exempelvis 20090922-017-v5i64.exe.

3. Spara filen på skrivbordet i Windows.

4. Dubbelklicka på filen du sparade på skrivbordet.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20100409152702EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 23/03/2013