Återställa filer eller mappar som har säkerhetskopierats med en Norton-produkt

Dessa steg avser den aktuella versionen av Norton-produkter. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

Återställ filer och mappar

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Uppgifter.

3. Klicka på Återställ filer under Säkerhetskopieringsuppgifter i fönstret Uppgifter.

4. Den ursprungliga platsen är markerad under Återställ från. Om du vill ändra den ursprungliga platsen klickar du på Visa alla, markerar var du vill återställa från och klickar på OK.

5. Gör något av följande under Filtyper :

• Om du vill återställa alla kategorier markerar du alla kategorier.

• Om du vill återställa en enskild kategori avmarkerar du alla kategorier utom denna.

• Om du vill återställa en enskild fil klickar du på Sök, söker fram filen och avmarkerar alla filer utom den som du vill återställa. Klicka sedan på OK.

6. Välj den plats dit du vill återställa filen under Återställ till.

Enligt standardinställningen är den ursprungliga platsen förvald. Om du vill återställa filen till en annan plats klickar du på Ändra och väljer en ny plats.

7. Klicka på Återställ filer.

8. I fönstret Bekräfta överskrivning måste du eventuellt klicka på Ja.

9. Klicka på OK när återställningsprocessen är slutförd.

Video

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20100305131845EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 23/03/2013