Återställa lösenordet till ditt Norton-konto

1. Gå till sidan Har du glömt lösenordet i ditt Norton-konto.

2. Skriv den e-postadress som du använde när du köpte eller skapade ditt Norton-konto.

3. Klicka på Fortsätt.

4. Du får ett e-postmeddelande med anvisningar om hur du återställer lösenordet.

Meddelandet kommer från norton@symantec.com.

Om inget händer när du klickar på länken kan du kopiera den och klistra in den i webbläsaren.

Om du inte får e-postmeddelandet för lösenordsåterställning inom några minuter kan du titta i skräppostmappen. Om inget konto är knutet till e-postadressen skickas inget återställningsmeddelande.

Om du inte hittar e-postmeddelandet kan du ha använt en annan e-postadress för att skapa ditt Norton-konto. Se till att ange samma e-postadress som du använder när du handlar Norton-produkter.