Dela filerna från Norton Online Backup via e-post

Dela filerna

1. Gå till webbplatsen för Norton Online Backup och logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Klicka på Filåtgärder bredvid ikonen för den dator som du vill dela säkerhetskopierade filer från och sedan på Skicka fillänkar med e-post.

3. Skriv in mottagarens e-postadress i textrutan Till.

Du kan lägga till flera mottagare avgränsade med kommatecken eller semikolon.

4. Välj antalet dagar i listrutan bredvid Tillgänglighet i dagar.

Länkarna för filnedladdning är aktiva under det antal dagar som har valts.

5. Om du vill kan du ange ett lösenord i kryssrutan Lösenord för nedladdning.

6. Skriv in ett ämne samt Meddelande till mottagaren för att ge mottagaren mer information.

7. Gör något av följande för att välja filer från säkerhetskopian:

• Om du vill söka efter specifika filer anger du sökvillkor i rutan Sök och klickar på Sök.

Om du vill använda avancerade sökalternativ klickar du på Visa avancerad sökning och väljer bland sökalternativen.

• Om du vill välja filer genom att bläddra igenom mapparna kan du gå till fältet Mappar och klicka på mappen för att visa undermapparna.

I fältet Filer visas de säkerhetskopierade filer som finns i den aktuella mappen.

8. Välj de filer som du vill dela i fönstret Filer och klicka sedan på Skicka nu.