Ta bort filer från Norton Online Backup

Ta bort filerna från Norton Online Backup

1. Gå till webbplatsen för Norton Online Backup och logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Klicka på Filåtgärder bredvid den säkerhetskopia från vilken du vill ta bort filer, och klicka sedan på Rensa filer.

3. Gå till fönstret Mappar, klicka på mappens namn och navigera genom mappstrukturen. I fönstret Filer visas de säkerhetskopierade filer som finns i den valda mappen.

Om du vill söka efter och ta bort specifika filer anger du sökkriteriet i sökrutan och klickar på Sök. Om du vill använda avancerade sökalternativ klickar du på Visa avancerad sökning och väljer bland sökalternativen.

4. Välj de mappar och filer som du vill ta bort i fönstret Filer och klicka sedan på Rensa nu.

5. Bekräfta genom att klicka på OK.