Aktivera Norton Online Backup när det är förinstallerat på dator

STEG 1

Leta reda på produktnyckeln

• Du hittar produktnyckeln för Norton Online Backup med hjälp av den tryckta dokumentationen som medföljde datorn. Om du har problem med att aktivera din produkt kontaktar du Norton-kundsupporten.

Om du nyligen har aktiverat Norton Online Backup kan du börja använda tjänsten på en gång genom att logga in på webbplatsen för Norton Online Backup. Använd samma e-postadress som när du aktiverade Norton Online Backup.

STEG 2

Aktivera Norton Online Backup

1. Klicka på e-postadressen i webbsidans övre högra hörn och sedan på Aktivera Norton Online Backup i listrutan.

Som standard visas Norton Online Backup-fönstret i tio dagar. Om aktiveringen av testversionen inte fungerar visas fönstret igen efter tre dagar. Denna tidsperiod kan variera mellan olika datortillverkare.

2. Ange din produktnyckel och klicka sedan på Fortsätt.

3. Gör något av följande:

• Om du redan har ett Norton-konto anger du e-post och lösenord och klickar sedan på Komma igång. Skriv in lösenordet för ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

• Om du inte har ett Norton-konto anger du en giltig e-postadress som du vill använda för att skapa ett Norton-konto och klickar sedan på Komma igång.

Ange dina uppgifter, läs igenom tjänstevillkoren och klicka sedan på Registrera dig.

4. Starta en säkerhetskopiering genom att klicka på Säkerhetskopiera nu.

Prenumerationen på Norton Online Backup har nu aktiverats.

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.