Fel: "Installationen slutfördes inte. Det utfördes en rensning på din dator för att installationen skulle kunna slutföras..." när du installerar en Norton-produkt

Det här problemet kan uppstå om datorn har smittats. Vi rekommenderar att du laddar ned och kör Norton Power Eraser.

STEG 1

Kör en sökning med Norton Power Eraser

1. Ladda ner och kör Norton Power Eraser.

2. Installera Norton-produkten igen.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Sök igenom datorn med Norton Bootable Recovery Tool

• Om du fortfarande får samma fel efter att ha kört Norton Power Eraser så laddar du ner och kör Norton Bootable Recovery Tool för att försäkra dig om att datorn inte är smittad.

Vad gör jag om det inte fungerade?

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20091002165902EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 31/01/2014