Fel: "Detta tilläggspaket innehåller inte de språk som överensstämmer med den installerade produkten." när du installerar Nortons Add-on Pack 4.x

Registrera dig för Norton Online Family

• Norton Add-on Pack produceras inte längre, och är inte tillgängligt. Vi rekommenderar att du registrerar dig för Norton Online Family. Norton Online Family är ett smartare sätt att skydda dina barn när de använder Internet.

GÅ DIT NU

Funktioner i Norton Online Family

• Webbövervakning och filtrering : Registrerar vilka webbplatser dina barn besöker. Låter dig blockera olämpliga webbsidor

• Tidsgränser : Hjälper dig styra hur mycket tid barnen tillbringar vid datorn

• Övervakning av sociala nätverk : Håller ett vakande öga över dina barns aktiviteter i sociala nätverk

• Övervakning av chatt †: Informerar om vilka personer barnen chattar med

• Bevakning av sökningar : Visar vad dina barn gör sökningar efter på Internet

• Aktivitetshistorik : Visar aktiviteter under de senaste sju dagarna

Chattövervakning är inte tillgängligt i alla regioner eller för Mac OS.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090821102557EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 16/08/2011