Uppdatera kreditkortsinformationen

Du kan uppdatera kreditkortsinformationen genom att logga in på ditt konto.

När Norton ska förnyas skickar vi även ett meddelande till dig om att uppdatera kreditkortet om kreditkortsinformationen i kontot är föråldrad. Du kan också uppdatera kreditkortsinformationen genom att klicka på meddelandet.

Uppdatera kreditkortsinformationen

1. Logga in på ditt konto.

Om du inte kommer ihåg lösenordet för Norton-kontot klickar du på Glömt användarnamn eller lösenord? och följer anvisningarna på skärmen för att återställa det.

Läs Uppdatera inställningar för Norton-kontot om du vill uppdatera e-postadressen, lösenordet och annan personlig information.

2. Håll muspekaren över kontonamnet längst upp till höger och klicka på Inställningar för automatisk förnyelse.

3. På sidan Mitt konto klickar du på Faktureringsinformation och anger den information du vill uppdatera.

Om du redan har ett kreditkort på kontot klickar du på ikonen Redigera bredvid kortet och skriver in information som du vill uppdatera.

4. Markera kryssrutan Jag är inte en robot och klicka sedan på Spara.

Meddelandet "Uppdateringen är klar" visas när du sparar ändringarna. En bekräftelse av ändringarna skickas även till den registrerade adressen.

Kontakta Kundtjänst och support om du inte kan uppdatera kreditkortsinformationen från kontot.

Kontakta oss

Land/region står inte in listan när faktureringsinformationen ska redigeras

• Fältet land/region som står under Faktureringsinformation varierar beroende på vilket land som valts i Norton-kontot. Det väljs vanligtvis när kontot skapas.

Om fältet Land/region inte angavs, eller inte angavs korrekt i kontot ska du uppdatera adressfältet och ange rätt land/region.

Kreditkortkortsuppdaterare - CC Updater

• Norton, liksom många andra e-handelsföretag, använder säkerhetsteknik som automatiskt uppdaterar kreditkortsinformation, exempelvis ändrat utgångsdatum, kontonummerändringar, stängning av konto, byte av kort mellan Visa och MasterCard och mer.

• Detta sker enligt en rutin och pingar informationen som lämnas av utfärdande bank vilken är associerad med kreditkortet enligt standardbranschpraxis.

• Credit Card Updater är en tjänst som kreditkortsleverantören har som vi använder oss av. Om kunden inte vill att kreditkortsuppgifterna ska uppdateras automatiskt. Vi kan avmarkera kreditkortsuppdateraren (CC Updater) genom Encore men bör råda kunden att även ta kontakt med kreditkortsleverantören för att inaktivera tjänsten.

Fördelar

• Minska onödiga nekanden av auktorisering.

• Minskar kostnader för manuell uppdatering av betalningsdata.

• Minskar onödiga kundinteraktioner och risker för att avbryta tjänsten.

• Minimerar personalkontakt med känsliga betalningsdata.

Process

• Öppna Encore

• Lokalisera medlemmens konto

• Öppna faktureringsinformation

• Välj Redigera faktureringsprofil

• Avmarkera CC Updater och spara