Uppdatera kreditkortsinformationen

Du kan uppdatera kreditkortsinformationen genom att logga in på ditt konto.

För Kina, Japan, Korea, Hongkong och Taiwan ska du besöka Norton Online Store för att uppdatera din kreditkortsinformation.

När prenumerationen ska förnyas skickar vi ett meddelande till dig om att uppdatera kreditkortet om kreditkortsinformationen på kontot är inaktuell. Du kan också uppdatera kreditkortsinformationen genom att klicka på meddelandet.

Uppdatera kreditkortsinformationen

1. Logga in på ditt konto.

Om du inte kommer ihåg kontolösenordet klickar du på Har du glömt lösenordet? och följer anvisningarna på skärmen för att återställa det.

Läs Uppdatera kontoinställningarna om du vill uppdatera e-postadressen, lösenordet och annan personlig information.

2. På sidan Mitt konto klickar du på Faktureringsinformation.

3. Gör något av följande, beroende på situationen:

4. Om du redan har sparat kortuppgifter klickar du på ikonen Redigera bredvid kortet och skriver in information som du vill uppdatera.

5. Fyll i begärd information om du inte har några kort sparade på ditt konto.

6. Klicka på Spara.

Meddelandet "Uppdateringen är klar" visas när du sparar ändringarna. En bekräftelse av ändringarna skickas även till den registrerade adressen.

Kontakta Kundtjänst och support om du inte kan uppdatera kreditkortsinformationen från kontot.

Kontakta oss