Säga upp prenumerationen med automatiskt förnyelse

Om du vill säga upp prenumerationen ska du logga in på ditt konto och gå till fliken Mina prenumerationer för att hantera förnyelseinställningarna. Du kan också prata med vårt supportteam.

För Kina, Hongkong, Japan, Korea och Taiwan, besökNorton Store för att hantera förnyelseinställningarna.

Om du väljer att avbryta prenumerationsförnyelse av nuvarande skydd måste du förnya prenumerationen manuellt innan den upphör, annars riskerar du att förlora skyddet.

Kontakta Kundtjänst och support om du redan har debiterats och vill ha en återbetalning.

Kontakta oss

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090818144126EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 15/11/2020