Avbryta automatisk förnyelse av Norton-prenumerationen

De flesta av våra tjänster erbjuds som automatiskt förnyande prenumerationer för att hjälpa våra kunder att undvika avbrott i sin tjänst. Med en automatiskt förnyande prenumeration har du kontinuerlig tillgång till din tjänst utan att behöva oroa dig för utgångsdatum.

Om du däremot föredrar att säga upp din prenumerationsförnyelse ska du använda informationen nedan för att ändra dina förnyelseinställningar på din kontosida. Kontakta Kundtjänst och support om du redan har debiterats och vill begära en återbetalning.

Avbryt automatisk förnyelse av prenumerationen

För Japan, Korea, Kina, Hongkong och Taiwan: Om ditt ordernummer börjar med APXXXXXXXX eller NPXXXXXXXX eller om du har Norton 360 Standard Plus ska du följa stegen nedan för att säga upp din prenumeration med automatisk förnyelse. Om du har ett annat ordernummer besöker du din Norton-butik för att hantera dina uppdateringsinställningar. Du behöver ditt ordernummer och din e-postadress för ordern.

I annat fall:

1. Logga in på ditt konto.

2. Klicka på Avbryt prenumerationsförnyelse på sidan Mitt konto intill den prenumeration som du vill avbryta förnyelsen och förnyelseavgifterna för.

3. Bekräfta din uppsägning.

Här är några saker du bör veta om du avbryter automatisk förnyelse av din prenumeration:

• Din prenumeration fortsätter till slutet av din redan betalda prenumerationsperiod, varefter den avslutas och förnyas inte automatiskt.

• Det tar vanligtvis några timmar från din begäran tills ändringen träder i kraft.

• Eventuella förmåner som är kopplade till prenumerationer med automatisk förnyelse kanske avslutas när du avbryter automatisk förnyelse för din prenumeration.