Fel: "Uppgraderingen av Norton [product name] kunde inte slutföras. Avinstallera och installera om Norton-produkten nu"

STEG 1

Avinstallera Norton- eller Symantec-produkten

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Retur :

appwiz.cpl

3. I listan över installerade program klickar du först på Norton- eller säkerhetsprodukten från Symantec och sedan på Avinstallera eller Ta bort.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

5. Starta om datorn när avinstallationen är klar.

STEG 2

Installera om Norton

• Gör något av följande, beroende på situationen:

• Om du har produkten på cd-skiva sätter du i cd:n i cd-romenheten och klickar sedan på Installera Norton-produkten.

Med Norton-produkt avses namnet på din Norton-produkt.

• Om du har laddat ned produkten dubbelklickar du på installationsfilen som följde med i nedladdningen. Om du inte sparade installationsfilen någon annanstans finns den på skrivbordet i Windows. Följ anvisningarna på skärmen.

• Om produkten var installerad på datorn när du köpte den installerar du om Norton-produkten från den säkerhetskopieringsskiva som följde med datorn. Kontakta din datortillverkare för att få hjälp om du inte har säkerhetskopieringsskivan eller inte vet hur den används.

• Om du har laddat ned produkten från tjänsteleverantören går du till installationsfilen och dubbelklickar på den. Följ anvisningarna på skärmen. Om du inte har kvar installationsfilen kan du ladda ned den igen från Internetleverantören.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090814172115EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 24/08/2017