Fel: "Produkten är inte kompatibel med datorns operativsystem..." under installationen av Norton

Du kan även se felmeddelandet "Norton-produkten går inte att installera i kompatibilitetsläget. Stäng fönstret och starta om installationsprogrammet i normalläge". Dessa felmeddelanden kan visas om Norton inte är kompatibelt med operativsystemet eller om du kör installationsprogrammet i kompatibilitetsläget.

Kontrollera Nortons kompatibilitet

• Norton som du vill installera fungerar endast i följande operativsystem:

• Windows XP Home Service Pack 3 (endast 32-bitars)

• Windows XP Professional Service Pack 3 (endast 32-bitars)

• Windows XP Media Center Edition 2005 Service Pack 3 (endast 32-bitars)

• Windows Vista (32- och 64-bitars) Starter/Home Basic/Home Premium/Business/Ultimate

De aktuella versionerna av Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 och Norton Anti-Theft kräver Service Pack 1 eller senare för Windows Vista.

• Windows 7 (32- och 64-bitars) Starter/Home Basic/Home Premium/Professional/Ultimate med Service Pack 1 eller senare

• Windows 8 och Windows 8 Pro (32- och 64-bitars)

• Windows 10 (32- och 64-bitars) Home/Professional

Kör Windows Update

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Enter :

wuapp

Om fönstret User Account Control visas klickar du på Ja eller Fortsätt.

3. Klicka på Sök efter uppdateringar i den vänstra panelen.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

Kör installationsprogrammet i normalläge

Kontrollera att du inte kör Norton-installationsprogrammet i kompatibilitetsläget.

1. Högerklicka på den nedladdade Norton-installationsfilen och klicka på Egenskaper.

2. Avmarkera Kör det här programmet i kompatibilitetsläge för under Kompatibilitetsläge på fliken Kompatibilitet.

3. Installera Norton.