Fel: "Den uppgradering du försöker att installera är inte kompatibel med de nuvarande installerade produkterna. Kontakta din internetleverantör för korrekt produktuppgradering..." när jag installerar Norton-produkten

Kontaktat din internetleverantör för att säkerställa att uppgraderingen som du installerar för Norton-produkten är korrekt.

Avinstallera den nuvarande Norton-produkten från datorn innan du installerar den korrekta uppgraderingen.

Avinstallera Norton-produkten

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Enter.

appwiz.cpl

3. I listan över installerade program markerar du först Norton-produkten och klickar sedan på Avinstallera eller Ta bort.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

5. Starta om datorn när avinstallationen är klar.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090806165709EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 25/10/2013