Inaktiverar AFS-drivrutin

Om du inte hittar det program som orsakar konflikten eller om det inte går att avinstallera det, kan du kontrollera om det finns en fil som heter afs.sys på din dator. Det här är en AFS-drivrutin (Audio File System) från Oak Technologies som brukar orsaka konflikter med GEAR-drivrutiner. Du kan inaktivera AFS-drivrutinen genom att byta namn på afs.sys. Observera att när du inaktiverar AFS-drivrutinen så kan det medföra att cd-inspelningsfunktionen går förlorad i följande program:

• HP Memories Disc Creator

• Liquid Audio

• Portal Player

• Oak Technology SimpliCD

• Broderbunds Print Shop version 20

Byta namn på AFS-drivrutinen

1. Starta Utforskaren.

2. Navigera till följande plats:

C:\Windows\System32\Drivers

3. Högerklicka på filen afs.sys och välj Byt namn.

4. Ändra filnamnstillägget från sys till txt

Om filnamnet exempelvis är afs.sys så ändrar du det till afs.txt.

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090709111521EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 18/10/2013