Åtgärd av problem med att inte kunna visa barnets senaste internetaktiviteter i Norton Family

Du kan vara trygg i förvissningen om att dina loggdata är säkra och har hämtats från ditt barns dator. Men på grund av intensiv nätverkstrafik och begränsningar i serverbandbredd har Norton Family-webbplatsen inte kunnat uppdatera ditt barns senaste internetaktiviteter.

Problemet kan orsakas av en rad miljöfaktorer som vi inte råder över. Men när problemet väl är löst kommer Norton Family-servern snabbt att uppdatera ditt barns aktivitetslogg.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090709000558EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 17/08/2018