Jag vill ladda ner Norton-produkten på min enhet

Det är lika enkelt att skydda dina enheter och hantera Norton-produkten som att lägga till en ny enhet i ditt Norton-konto. Följ de här anvisningarna om du vill installera eller installera om den Norton-produkt som är registrerad på ditt konto.

Om du har fått Norton-produkten från din tjänsteleverantör läser du Jag vill installera min Norton-produkt från min tjänsteleverantör.

Ladda ner och installera Norton-produkten på datorn

1. Logga in till Norton.

2. Om du inte redan är inloggad i Norton uppmanas du att logga in. Ange e-postadressen för och lösenordet till ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

Om du inte har ett konto klickar du på Skapa konto och genomför registreringen.

3. Klicka på Ladda ner Norton i fönstret Installation.

Om du vill installera en ny produkt som inte är registrerad i ditt Norton-konto klickar du på Ange en ny produktnyckel.

Ange produktnyckeln och klicka på >.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

5. Gör något av följande beroende på vilken webbläsare du har:

• Internet Explorer eller Microsoft Edge: Klicka på Kör.

• Firefox eller Safari: Visa nedladdade filer genom att klicka på alternativet för nedladdning i webbläsarens övre högra hörn, och dubbelklicka på den fil du har laddat ner.

• Chrome: Dubbelklicka på den fil du har laddat ner i det nedre vänstra hörnet.

6. Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen.

7. Norton-produkten är nu installerad och aktiverad.