Jag vill ladda ner Norton-produkten på min enhet

Visste du detta?

Många prenumerationsplaner tillåter att du inkluderar flera enheter i ditt Norton-skydd utan extra kostnad.

» Lär dig mer

Det är lika enkelt att skydda dina enheter och hantera Norton-produkten som att lägga till en ny enhet i ditt Norton-konto. Följ de här anvisningarna om du vill installera eller installera om Norton-produkten som är registrerad på ditt konto.

Om du har fått Norton-produkten från din tjänsteleverantör läser du Jag vill installera min Norton-produkt från min tjänsteleverantör.

Ladda ner och installera Norton-produkten på datorn

1. Logga in på Norton.

2. Om du inte redan är inloggad i Norton uppmanas du att logga in. Ange e-postadressen för och lösenordet till ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

Om du inte har ett konto klickar du på Skapa konto och genomför registreringen.

3. Klicka på Ladda ner Norton i fönstret Installation av Norton.

Klicka på Ange en ny produktnyckel för att fortsätta om du har en produktnyckel som du inte har registrerat ännu på ditt konto.

Ange produktnyckeln och klicka på >.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

5. Gör något av följande beroende på vilken webbläsare du har:

• Internet Explorer eller Microsoft Edge: Klicka på Kör.

• Firefox eller Safari: Visa nedladdade filer genom att klicka på alternativet för nedladdning i webbläsarens övre högra hörn, och dubbelklicka på den fil du har laddat ner.

• Chrome: Dubbelklicka på den fil du har laddat ner i det nedre vänstra hörnet.

6. Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen.

7. Norton-produkten är nu installerad och aktiverad.