Installera Norton Device Security

Logga in på ditt konto för att installera Norton Device Security på alla stationära och bärbara datorer, mobiltelefoner eller surfplattor som stöds.

Om du har köpt Norton Device Security från en återförsäljare eller om du har en produktnyckel som ännu inte är registrerad på kontot, läs Ladda ner en Norton-produkt som är köpt från en återförsäljare.

Om du har fått Norton-produkten från en tjänsteleverantör kan du läsa Installera Norton från en tjänsteleverantör.

Enheten måste uppfylla kraven på operativsystemet för att du ska kunna installera Norton-skyddet. Läs Systemkrav för att installera och konfigurera NortonLifeLock-skydd för mer information om kraven.

Ladda ner Norton Device Security

1. Logga in på ditt konto.

2. Ange e-postadressen för och lösenordet till ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

Om du inte kommer ihåg lösenordet för Norton-kontot klickar du på Glömt användarnamn eller lösenord? och följer anvisningarna på skärmen för att återställa det.

3. I portalen Mitt Norton klickar du på Ladda ner.

Om du installerar på Windows 10 i S-läge klickar du på Hämta från Microsoft och följer uppmaningarna för att installera från Microsoft Store.

4. På sidan Kom igång klickar du på Godkänn och ladda ner.

Om du använder en mobil enhet väljer du prenumerationen som du vill ladda ner och trycker på Nästa.

Om du vill installera Norton Device Security väljer du ett av alternativen baserat på enheten:

Läs Åtgärda problem med att ladda ner Norton om du inte kan ladda ner eller installera Norton.

Om Norton-skyddet visar fel antal prenumerationsdagar efter installationen kan du läsa Åtgärda felaktigt antal prenumerationsdagar som visas i Norton.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090708112600EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 05/02/2021