Kom igång med Norton Online Backup

Norton Online Backup skyddar viktiga filer automatiskt. Du kan enkelt säkerhetskopiera filer och skydda dem mot förlust, skada och andra problem som kan uppstå. Eftersom de säkerhetskopierade filerna finns på internet kan du hämta dem när du vill, oavsett var du befinner dig.

När du konfigurerar Norton Online Backup för första gången ska du skapa och aktivera ditt Norton Online Backup-konto och installera Norton Online Backup-klienten på din dator. Följ de här stegen för att komma igång med Norton Online Backup: